Arriben els contes de Les Santes

Contes de Les Santes. Mataró, abril 2008. A Clic Traç, l’estudi de disseny on treballo, hem enllestit l’encàrrec del disseny i edició de Contes de Les Santes, una col·lecció de 8 llibres que contenen 40 contes entorn de les figures de Les Santes, Festa Major de Mataró.

És una iniciativa de l’Associació Cultural …i Quinze, que l’any passat ja ens va encarregar el disseny del llibre i el CD Les Santes amb lletra i música i fa dos anys el llibre-joc La Passada de Les Santes, que conté imants amb les figures festives de la nostra Festa Major.

La col·lecció de llibres d’aquest any es presentarà públicament aquest divendres:

PRESENTACIÓ PÚBLICA

divendres 18 d”abril
2/4 de 8 del vespre
Plaça de la Peixateria

Es tracta d’una obra col·lectiva amb contes escrits per 40 persones de Mataró i reunits en 8 volums amb dibuixos de 8 il·lustradors de la ciutat.

Val la pena tenir-lo a casa per explicar aquestes històries a la canalla. 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.