Jo no tinc rei, ni en vull.

Avui dilluns 19 de novembre una vuitantena de persones ens hem concentrat davant l’Ajuntament de Mataró en solidaritat amb els dos joves que seran jutjats demà a Madrid per l’Audiencia Nacional espanyola, l’hereva del Tribunal de Orden Público franquista.

Sóc dels qui he volgut mostrar la solidaritat encenent una foto de Juan Carlos I el borbó jurant fidelitat al dictador Franciso Franco, que el va nomenar el seu successor directe.

Amb aquest gest simbòlic he expressat la meva opinió política , però els policies emmascarats amb passamuntanyes que ens han fet fotos des de l’interior de l’Ajuntament no ho deuen haver vist des de la mateixa perspectiva.

Juan Carlos I de Borbó jura fidelitat al dictador Francisco Franco. Juliol del 1969. És delicte cremar aquesta foto del dictador Franco amb el seu successor directe? En un estat democràtic no ho seria… però aquí ja ho veurem. En tot cas, aquesta foto del juliol de 1969 deixa ben retratats els “constitucioinalistes” que no deixen de ser espanyolistes que basen la seva existènica en la negació de l’existència del nostre poble, els Països Catalans.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.