Anuari de Maulets 1999-2000

Setembre 2000: Durant el juliol i l’agost he estat treballant colze a colze amb l’amic i company Juli Cuéllar per donar contingut i forma al primer anuari de Maulets. El llibre que hem estat creant vol ser un recul del que Maulets, l’organització de joves de l’independentisme revolucionari, hem fet al llarg d’un any de lluita. En Juli s’ha responsabilitzat del recull i redacció de textos. Jo he dissenyat i compaginat tota la tripa (són 52 pàgines amb totes les fotos que he pogut reunir). I en David Segarra de València ens ha parit la coberta.

Ho expliquem així: “Aquí es constata que Maulets som al carrer, als baris, als pobles, i a totes aquelles comarques on arriba l’aire fresc del nostre combat sincer, seriós, utòpic (pensarà algú), i, fins i tot, descarat. Un recull de realitats locals, per construir uns Països Catalans independents, unificats, ecològics, no patriarcals, i sense classes socials. És un llibre modest, però útil per suggerir i recordar que la lluita és viva arreu de les comarques”.

La idea és donar continuïtat a aquest anuari.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.