Boicot a la col·laboració de l’Ajuntament amb la mili

11 1998: Avui l’Ajuntament de Mataró ha organitzat un acte sobre la mili i l’objecció de consciència. La conferència és al Casal de Joves de la plaça del parc (ells en diuen plaça d’Espanya). La taula de conferenciants és presisdida per la directora de l’Oficina per a la Prestació Social Substitutòria al principat, el Cap d’Assumptes Militars de l’ajuntament de Mataró i la regidora de Joventut de la ciutat, la Consol Prados. El públic és tan nombrós com els conferenciants: tres persones. Però de cop la sala s’omple.

Una vintena de militants de Maulets entrem a la xerrada armats amb una pancarta amb el lema Insubmissió! Fora l’exèrcit espanyol! que despleguem darrere la taula de conferenciants . Mentre els companys i companyes aguanten la pancarta jo llegeixo un manifest on reclamem que l’Ajuntament informi els joves sobre la via de la insubmissió, que no sigui còmplice de l’estat “tallant” el jovent mataroní, i que informi de quina és la funció real de l’exèrcit espanyol.

La senyora directora de l’Oficina per a la PSS es posa molt tensa, el cap d’Assumptes Militars de l’Ajuntament posa cara de pomes agres i la Consol, que ja ens coneix, s’ho mira amb resignació però amb un somriure als llavis. 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.