Inaugurem el Casal Independentista Fèlix Cucurull

Dissabte 10 de gener 1998: Després de molts mesos a la recerca d’un local i d’algunes setmanes de feines de condicionament, avui celebrem la inauguració del Casal Independentista “Fèlix Cucurull” del Maresme. El nou local és al carrer Nou, en ple casc antic de Mataró.

Li hem posat el nom de Fèlix Cucurull en homenatge a aquest patriota català d’Arenys de Mar. La família hi està d’acord i durant la inauguració mostrem una rajola commemorativa que en David lliurarà a la vídua d’en Fèlix Cucurull.

A la inauguració hi han vingut una munió d’assistents –el local està ple i s’ha quedat gent al carrer–. Escoltem atentament els parlaments d’en Jordi Puig, que ara viu a Mataró, i del maulet del Maresme Xevi Safont-Tria.

Aquest és el segon Casal Independentista que obrim a Mataró. El primer el vam inaugurar fa deu anys en el primer pis d’una casa de cos del Camí Ral, entre el carrer Iluro i l’avinguda Jaume Recoder. 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.