Nosaltres, amb elles, continuem lluitant

Març 1996: L’organització de dones l’Esgurad m’encarrega el disseny del cartell del 8 de març. És una reminiscència del cartell de l’Onze de Setembre de Catalunya Lliure de fa un parell d’anys. Un símbol feminista encercla el mapa de la nostra nació. Dins el símbol hi ha fotos de dones lluitadores d’arreu del món. Dins el mapa dones catalanes. El lema: “Nosaltres, amb elles, continuem lluitant per l’alliberament!”.

El cartell fa 48×68 cm i l’imprimim amb només dues tintes (cian i magenta) que donen prou gamma cromàtica de colors forts (del blau marí al morat) com per optimitzar recursos. Utilitzo la tipografia Reporter Two i l’Helvètica per a les convocatòries.

L’encàrrec me’l fan la Roser, l’Ester, l’Àngels, l’Aida, la Núria i companyia… totes elles companyes de militància els darrers anys. 

Pots veure altres cartells que he fet per a altres organitzacions en aquesta galeria.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.