La Policia Local denuncia pressions per posar multes i retirar vehicles

La majoria d’agents de la Policia Local de Mataró han denunciat, en un escrit, que reben pressions per posar cupos de multes i per retirar vehicles amb la grua municipal.

Al ple municipal d’aquest mes de febrer la CUP ha preguntat al govern (PSC-ICV-ERC) si aquestes pressions són certes. El regidor del tripartit va tirar pilotes fora, però quan va negar l’existència de cupos la vuitantena de policies locals que eren a la sala de plens van esclafir a riure.

En Xevi Safont-Tria, el regidor de la CUP, va denunciar que a Santa Coloma de Gramenet (117.00 habitants) no s’han aprovat els pressupostos perquè l’interventor de comptes de l’Ajuntament trobava excessiu que el 2010 s’hagués previst recaptar 600.000 euros en concepte de multes. Saps quan té previst recaptar l’Ajuntament de Mataró (120.000 habitants)? Una mica més de 5,2 milions d’euros!

Ara que s’ha acabat el festival de l’especulació volen omplir les arques municipals a base de multes. Seria més honest reclamar a Espanya els diners que ens roba.

Pressupost 2010 de l’Ajuntament de Mataró from Joan Jubany on Vimeo.

Al ple de febrer el govern també va aprovar definitivament els pressupostos municipals 2010, amb el vot en contra de la Candidatura d’Unitat Popular.

You may also like...