La lluita dels pobles nadius americans i australians. Llibertat Leonard Peltier

La lluita dels pobles nadius americans i australians. Llibertat Leonard Peltier (CUP Mataró, 4/3/2016)El 4 de març de 2016 la CUP Mataró organitza una jornada per la llibertat d’en Leonard Peltier, activista sioux-chippewa. És escriptor i membre històric de l’American Indian Movement (AIM) [més informació aquí] i presoner polític dels Estats Units d’Amèrica des de 1976. A la Taverna Atzucac projectem la pel·lícula “Incident a Olala” i tot seguit xerrada d’en Lakoda Robideau, fundador de l’American Indian Movement (AIM) a Austàlia, i nevbot de Leonard Peltier. Acabem la vetllada amb un concert de Lakoda Robideau i Samala Thakialee, que fa danses aborígens australianes.

Pots veure altres cartells que he fet per a la CUP Mataró en aquesta galeria.

You may also like...