Mapa comarcal de Catalunya, de Salses a Guardamar

Gener 1996: El mes passat des de Catalunya Lliure vam editar un póster amb el mapa de la nació complerta i un calendari d’aquest any, el 1996.

He estat mesos sencers treballant en aquest mapa. L’he elaborat amb el programa FreeHand i he vectoritzat les perfils de totes les comarques catalanes. Hi ha les oficials i també algunes que encara no són reconegudes perquè trenquen les fronteres artificals imposades pels estats espanyol i francès. Aquestes comarques (La Cerdanya, La Sènia, El Delta…) les he fet a partir d’un mapa escannejat de límits de termes municipals.

Feia anys que tenia ganes de fer un mapa com aquest. Hi he invertit hores de feina, però m’ha resultat molt gratificant a nivell personal.

La impressió és en quadricromia sobre paper estucat de força gramatge i amb una capa de vernís per protegir el fons negre. Hem procurat fer una impressió de bona qualitat perquè aquests pósters es posen a la venda en les paradetes de Catalunya Lliure.

Pots veure altres cartells que he fet per a Catalunya Lliure en aquesta galeria.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.