Document: Catalunya, un poble en lluita per la seva llibertat

Catalunya, un poble en lluita per la seva llibertatAgost 1995: Entre el juny i el setembre treballo en el disseny i composició d’un llibret de Catalunya Lliure que porta per títol Catalunya, un poble en lluita per la seva llibertat. És una posada al dia de l’ideari independentista del qual fa temps que estem debatent els continguts.

El document és la base d’una campanya, de la qual també faig el cartell i un tríptic. Es tractta d’un cartell molt apaisat, de mida 86×40 cm, que s’edita a tres tintes (magenta, groc i negre). A la foto s’hi pot reconèixer en David Caldeira (a l’esquerra del logo), jo mateix (a la dreta del logo) i la Núria de Barcelona (amb ulleres de sol) i en Txema de València. És una instantània de l’acte de la Diada Naiconal de l’any passat al carrer Ali Bei.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.